ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - COOKIES

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφής αυτής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών


Επιλέξετε από 2 Τρόπους Επιστροφής:

1. Ταυτόχρονη Αποστολή / Παράδοση - Παραλαβή

Ενημερώνετε το Εμπορικό Τμήμα ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Το esorouxa-areso.gr προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων και κατά την ώρα της παράδοσης δίνετε στον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Αναμενόμενος Χρόνος Αλλαγής 24-48 ώρες !!! Συμβολικό Κόστος Επιβάρυνσης: 2.50€.


2. Επιστροφή σε 2 φάσεις / Επιστροφή-Παραλαβή-Αποστολή.

Επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε με δικά σας έξοδα και το esorouxa-areso.gr μόλις παραλάβει τα επιστρεφόμενα σας αποστέλλει τα επιθυμητά από εσάς. 

Αναμενόμενος Χρόνος Ολοκλήρωσης Αλλαγής: 3-8 ημέρες

H επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να γίνεται εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Παρακαλώ εσωκλείστε αντίγραφο του Δελτίου Αποστολής-Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή αντίγραφο του Δελτίου Αποστολής της αρχικής σας παραγγελίας σας.


Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του και τα καρτελάκια σήμανσης(barcode) θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.


Λυπούμαστε αλλά το esorouxa-areso.gr, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

a)γυναικεία σλιπ

b)γυναικεία τοπ

c)ανδρικά μποξερ-σλιπ

d)ανδρικά τοπ


Λυπούμαστε αλλά το esorouxa-areso.gr δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

Α)καλσόν 

Β)κάλτσες

Δυστυχώς στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι ο πελάτης επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.


Για οποιαδήποτε αλλαγή, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα αποστολής ενώ το esorouxa-areso.gr επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στον πελάτη.


Πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτά των επιστρεφόμενων.


Επιστροφή Χρημάτων

Το esorouxa-areso.gr δέχεται να επιστρέψει το αντίτιμο οποιοιδήποτε προϊόντος μετά από σχετικό αίτημα εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

Εγγύηση Αντικατάστασης

Όλα τα προϊόντα esorouxa-areso.gr πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και παρουσιάζονται με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο. Αν κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξετε σας απογοητεύσει γιατί δεν συμβαδίζει με την παρουσίασή του ή παρουσιάσει κάποια απόκλιση σε ποιότητα μπορείτε να ζητήσετε άμεσα αντικατάσταση με άλλο της επιλογής σας!

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το esorouxa-areso.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα με : 

1) email στο sales@esorouxa-areso.gr

2) Με τη online φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ 

3) ή τέλος καλέστε μας από κινητό στο +302310798816 και 6947301574.

Διεύθυνση Επικοινωνίας/Επιστροφών: Παπαναστασίου 6, 57400 Σίνδος, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το κόστος των μεταφορικών για Ελλάδα και για παραγγελίες έως 49€ είναι 3.90€ και Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€. Επιπλέον επιβάρυνση για Πληρωμή με Αντικαταβολή δεν υπάρχει.

1) Με ΤΗΛ στα 2310798816 /  6947301574 ή

2) Mε EMAIL στο sales@esorouxa-areso.gr


Η αγορά με Τραπεζική κατάθεση προϋποθέτει ότι ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει για την κατάθεση με Email, Τηλεφωνικά ή Φαξ, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Διαφορετικά η εταιρεία esorouxa-areso.gr διατηρεί το δικαίωμα της αυτόματης ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς προειδοποίηση του πελάτη.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ

Η εγγραφή σας στο eshop esorouxa-areso.gr απαιτεί τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και χρέωσης της παραγγελία σας. Το email σας το καταχωρούμε για την αποστολή εκπτωτικών κουπονιών και ενημερωτικών δελτίων καθώς και για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε φάση της παραγγελία σας. Το esorouxa-areso.gr σας ενημερώνει άμεσα μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με email για το άν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, έαν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εάν έχουν αποσταλεί και πότε καθώς και για το ποιοι είναι οι κωδικοί παρακολούθησης της αποστολής των δεμάτων από την μεταφορική εταιρεία, για παρακολούθηση της πορείας τους από εσάς του ίδιους.


Με το λογαριασμό σας μπορείτε να χαρακτηρίσετε επιθυμητά προϊόντα για μελλοντική αγορά, να σχολιάσετε τη ποιότητα αυτών, να εγγραφείτε σε δελτία νέων, να κατεβάσετε οδηγούς προϊόντων σε έντυπη μορφή αλλά και να προτείνετε προϊόντα σε φίλους σας.


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική . Όταν αποσταλεί το δέμα σας λαμβάνεται ενημερωτικό Email. Στο email σας αποστέλλεται σχετικός κωδικός αναζήτησης για εντοπισμό του δέματός σας online. Συγκεκριμένα:

Για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική αναζητήστε το δέμα σας στο σύνδεσμο: Αναζήτηση Αποστολής